インドネシア人も大好き!シオマイ(シュウマイ)/Siomai 【Halal】画像
■消費期限 冷凍で30日間
※混載の場合、配送は冷蔵便になります。 ■保存方法 冷凍庫で保存
■内容量 約50g×4個
■お届け方法 冷凍便または冷蔵便(真空パックでお届けします)。
■お召し上がり方 電子レンジなどで温め、お好みでソースをかけてお召し上がりください。ソースの消費期限は冷蔵で製造から7日間です
☆原材料
餃子の皮、鶏ひき肉、玉葱、パン粉、卵、片栗粉、塩、胡椒
※ソース(消費期限製造から7日間) 
ピーナッツソース、レモン



■ Expiration date: 30 days frozen
* In the case of mixed loading, delivery will be refrigerated. 
■ Preservation method: Store in the freezer
■ Contents: Approximately 50g x 4
■ Delivery method: Frozen or refrigerated mail (delivered in a vacuum package).
■ How to eat: Warm in a microwave oven and sprinkle with sauce if you like. Expiration date of sauce is 7 days from manufacture in refrigeration
☆ Raw materials
Gyoza skin, minced chicken, onions, bread crumbs, eggs, potato starch, salt, pepper
* Sauce (7 days from the expiration date)
Peanut sauce, lemon

インドネシア人も大好き!シオマイ(シュウマイ)/Siomai 【Halal】

商品説明
中華料理の影響も受けているインドネシアのシュウマイ。発音はショーマイ,シオマイ。
イスラム教徒が多いのでミンチ肉はハラルの鶏肉のみ。チャべの大きめのシュウマイはレバラン(断食明け)などにはものすごい人気です。
ピーナッツソースをかけるのがインドネシアスタイル。


Indonesian siomay is influenced by Chinese food. Pronunciation is Shomai, Shiomai.
Since there are many Muslims, minced meat is only halal chicken.  Cabe’s large siomay dumplings are extremely popular during lebaran (after fasting).
Indonesian siomay is covered with peanut sauce.
Copyright ©HALAL DELI CABE(ハラルデリチャベ) All Rights Reserved.