インドネシア料理店チャベのナシゴレンの素/Bumbu Nasi goreng "Restaurant CABE"【Halal,Vegetarian】画像
■消費期限 製造日から冷蔵で60日間
■保存方法 冷蔵庫で保存
■内容量 90g

2皿分くらい作れます。

■お届け方法 冷蔵便でお届けします。
■お召し上がり方1)鶏肉と小松菜を一口大に玉ねぎをみじん切りにする。2)フライパンにサラダ油を入れ鶏肉と玉ねぎを炒めナシゴレンの素1袋を加え炒める。鶏肉に火が通ったらあたたかいごはん350g(約2人分)と小松菜を加え炒める。皿に移し 仕上げに目玉焼きを乗せれば気分はインドネシア。辛くないので別売りの「インドネシア料理店チャベのサンバル」や「インドネシア料理店チャベのサンバルトラシ」を加えてお好みの辛さにしても美味しく召し上がれます。
具材はお好みのものでどうぞ!

☆原材料
赤ピーマン、玉ねぎ、にんにく、パプリカ、塩、胡椒、サラダ油

■写真はイメージです。


■ Expiration date: 60 days refrigerated from the date of manufacture
■ How to save: Save in the refrigerator
■ Contents: 90g

You can make about 2 servings.

■ Delivery method: Deliver by refrigerated mail
■ How to eat 
1) Finely chop chicken and Japanese mustard spinach into bite-sized pieces. 
2) Put the cooking oil in a frying pan, fry the chicken and onions, add 1 bag of nasi goreng and fry. 
3) When the chicken is cooked, add 350g of warm rice (for about 2 people) and Japanese mustard spinach and fry. 
4) Transfer it to a plate and add a fried egg to finish it, and you will feel Indonesian. 

It is not spicy, so you can add the separately sold "Indonesian restaurant Cabe sambal" and "Indonesian restaurant Cabe sambal terasi" to enjoy it even if it's spicy to your liking.
Please use your favorite ingredients!

☆ Raw materials
Red peppers, onions, garlic, paprika, salt, pepper, vegetable oil

インドネシア料理店チャベのナシゴレンの素/Bumbu Nasi goreng "Restaurant CABE"【Halal,Vegetarian】

商品説明
自宅でインドネシア料理店チャベのナシゴレンが簡単に作れます!1袋、約2人分です。
※写真は2袋です


You can easily make Nasi Goreng from Indonesian restaurant cabe at home! One bag is for about two servings.
* The photo shows 2 bags.
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