■消費期限 製造日より冷蔵で10日間
※到着後すぐに冷凍保存すれば14日間
■保存方法 冷蔵庫または冷凍庫で保存
■内容量 丸鶏1羽
■お届け方法 冷蔵便(真空パックでお届けします)
■お召し上がり方 袋から出して電子レンジなどで温めお召し上がりください。お使いの電子レンジによって温め時間は調整してください。冷凍の場合は解凍後、温めてお召し上がりください。
■写真はイメージです
☆ 原材料
丸鶏、小松菜、赤ピーマン、赤玉葱、にんにく、ガランガ―、レモングラス、コリアンダー、トラシ(エビペースト)、ナツメグ、ターメリック、サラームリーフ、こぶみかんの葉、クンチュール、塩、胡椒、唐辛子
■ Expiration date: Refrigerated 10 days from the date of manufacture
* 14 days if frozen and stored immediately after arrival
■ Storage method: Store in refrigerator or freezer
■ Contents: 1 whole chicken
■ Delivery method: Refrigerated mail (delivered in a vacuum pack)
■ How to enjoy: Remove from the bag and warm it up with a microwave oven. Please adjust the heating time according to the microwave oven you are using. If frozen, thaw and then warm.
■ The picture is an image.
☆ Ingredients
Whole chicken, Japanese mustard spinach, red pepper, red onion, garlic, galanga, lemongrass, coriander, terasi (shrimp paste), nutmeg, turmeric, salam leaf, kobu mandarin leaves, couture, salt, pepper, chili.
バリ風チキンの丸焼き/Ayam Betutu 【Halal Chicken】
商品説明
丸1日以上ブンブに浸しじっくりと味を馴染ませます。2日目バナナの葉で包み半日かけて蒸します。3日目半日かけて焼きます。3日かかります。
1日に3羽までしか作れません。
ほろほろのとけるようなやわらかいお肉と複雑で濃いめのソースはごはんと一緒に食べるとおいしいです。手で食べるとより本格的です。
Soak the whole chicken in the sauce for a day or longer and let the meat absorb the taste. On day 2nd, wrap the chicken in banana leaves and steam it for half a day. On the 3rd day, bake it for half a day.
We can only cook up to 3 chickens in 1 day.
The soft tender meat and complex, thick sauce are delicious especially when eaten with rice. It’s more authentic to eat it by hand.