テンペテリマニス(自家製テンペと小魚の炒り/Tempe Teri manis【Halal】画像
テンペテリマニス(自家製テンペと小魚の炒り/Tempe Teri manis【Halal】画像
■消費期限 30日間
■保存方法 高温多湿を避け常温で保存。
■内容量 約60g 
■お届け方法 通常便。冷蔵便とあわせてご注文の場合は冷蔵便に梱包になります。
■お召し上がり方 そのままお召し上がりいただけます。
☆原材料
大豆、テンペ、いりこ、ピーナッツ、ブンブバリ(赤玉葱、赤ピーマン、にんにく、唐辛子、トラシ(海老ペースト)、黒砂糖、トマト、塩、こぶみかんの葉)、塩、サラダ油

■ Expiration date 30 days
■ Storage: Avoid high temperature and humidity, and store at room temperature.
■ Weight: 60g
■ Delivery method: Regular flights. If you order with refrigerated mail, it will be packed in refrigerated mail.
■ How to enjoy: You can enjoy it as it is.
☆ Ingredients
Soybeans, tempe, dried sardines, peanuts, bumbu bali (red onions, red bell peppers, garlic, chili, terasi (shrimp paste), brown sugar, tomatoes, salt, kombu mandarin leaves), salt, salad oil

テンペテリマニス(自家製テンペと小魚の炒り/Tempe Teri manis【Halal】

商品説明
テンペ(インドネシアの伝統大豆発酵食品)と小魚を炒って作りました。ナシチャンプルというオカズとごはんを1プレートに盛ったものやお祝いのナシトゥンパンなどの時にもよく添えられています。ふりかけのようにも使ってもおいしいし、そのままポリポリつまみで食べてもおいしく召し上がれます。百貨店に出店した際は密かに人気でした。

Made from stir-fry tempe (traditional soybean fermented soybean food) and small fish. It is often served as a side dish together with Nasi campur(mixed rice), or when having Nasi Tumpeng as a celebration. It can be sprinkle on top of rice or eat it as it is like a snack. It was secretly popular when I opened it in a department store.
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